Podaljšano bivanje in varstvo vozačev

PODALJŠANO BIVANJE  IN  JUTRANJE VARSTVO VOZAČEV

Podaljšano bivanje organiziramo za učence od prvega do devetega razreda.

Za vključitev so potrebne predhodne pisne prijave. Podaljšano bivanje traja ob torkih od 11.40 do 16.30, ostale dneve pa od 11.40 do 16.20. V času podaljšanega bivanja se učenci učijo, opravljajo domače naloge ter druge obveznosti in sodelujejo pri kulturnih, športnih, umetniških in drugih dejavnostih šole.

Zaradi varnosti otrok in odgovornosti šole lahko vodja podaljšanega bivanja učencu dovoli predčasen odhod iz šole le s pisnim dovoljenjem staršev, ki ga otrok napisanega prinese v šolo na dan predvidenega predčasnega odhoda. Vzorec pisnega dovoljenja za predčasni izhod iz podaljšanega bivanja lahko dobite pri razredničarko ali na tej povezavi.

Za učence, ki prihajajo v šolo pred začetkom pouka je organizirano jutranje varstvo, ki ga vodi dežurni učitelj. Varstvo poteka v ločenih skupinah zaradi upoštevanja preventivnih ukrepov za preprečevanje širjenja okužb. Zjutraj se imajo učenci možnost neformalno podružiti in pripraviti na pouk.

Spričo velikega števila učencev izvajamo tudi varstvo vozačev popoldne, ko učenci čakajo na odhod šolskega avtobusa (Arriva Kam Bus d.o.o.).

 

(Skupno 396 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 
 

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja