Naročilo novoletnih voščilnic

Zbiranje naročil za voščilnice je zaključeno. Iskrena hvala za vsak vaš nakup.

Spoštovani!

Naša šola se že vsa leta ponaša s čudovitimi izdelki, ki ste jih v predprazničnem času lahko zase in za svoje bližnje v zameno za prostovoljni prispevek kupili.

Prispevki, ki pridejo v Šolski sklad, za naše učence veliko pomenijo, saj mnogim, ki si tega ne morejo privoščiti, omogočijo kakšen izlet, ekskurzijo, učne pripomočke in material za ustvarjanje.

Tudi letos se v predprazničnem času torej obračamo na vas.

Na šoli že izdelujemo novoletne voščilnice in tudi letos boste lahko na njih občudovali ves trud in ustvarjalnost naših učencev. Vsaka voščilnica bo unikatna in ročno izdelana, pod budnim očesom naših strokovnih delavcev, ki vedno znova dobivajo sveže ideje, da vam lahko ponudimo kaj novega. Letos bomo velik poudarek dali na Eko osveščenost, kar pomeni da bodo voščilnice izdelane iz naravnega materiala. Učenci sami izdelujejo papir iz odpadnega papirja, ob tem razvijajo čutenje in zaznavanje in na ta način analitično razčlenjujejo in sintetizirajo osvojena znanja v nova znanja z eko ozaveščanjem. Ročno izdelan papir, da našim voščilnicam unikatno, trajnostno in učno vrednoto.

Vsem skupaj pa je glavno vodilo ravno misel, da bodo z izdelanimi voščilnicami tudi sami pripomogli k temu, da bo kakšen sošolec več lahko šel v šolo naravi ali pa na ekskurzijo.

 

Priporočeni prispevek za posamezno voščilnico je 1.80 €, za komplet desetih voščilnic pa 15 €

 

(Skupno 67 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 

Več prispevkov iz Nerazvrščeno

 
 

Deli