Ogled uradnega treninga smučarskih skokov v Planici

Že tradicionalno je Zavarovalnica Triglav omogočila otrokom, vključenim v OŠ Roje ogled uradnega treninga smučarskih skokov v Planici. Poleg prevoza so nam zagotovili brezplačne vstopnice, atraktivne kape, tatooje, malico, čaj in topel obrok. V dolini pod Poncami je letos za naše orle navijalo 54 otrok in spremljevalcev šole.

Tudi otroci s posebnimi potrebami redno spremljajo smučarske skoke. V domačem in šolskem okolju je že več tednov potekala debata kdo je najboljši izmed naših skakalcev. Izdelali so plakate in raglje s katerimi so spodbujali naše skakalce. Pri pouku športa so posnemali njihove skoke in se iskreno veselili pomembnega dne.

V četrtek zjutraj je otroke med nestrpnim čakanjem na odhod pozdravil direktor Območne enote Ljubljana Zavarovalnica Triglav, g. Aleš Klement. Začutil je utrip priprav in veselje pred odhodom, ki se je širil po šoli. Navijačem je zaželel veliko veselja in varno pot. Na prizorišču so imeli učenci možnost začutiti, da je doživetje množične športne prireditve res nekaj posebnega. Več tisoč oseb, ki vsi gledajo skakalnico, navijajo, pričakujejo, zadržujejo dih pred skokom in navdušeno vpijejo ob pristanku skakalcev! Po končanem skakalnem delu pa je sledila zabava z Nipke in Challe Salle. Vse skupaj je res nekaj posebnega.

Za čudovito darilo se Zavarovalnici Triglav iskreno zahvaljujemo. Ogled smučarskih skokov nas je kot vsako leto navdušilo in o doživetju bomo še dolgo pripovedovali vsem okoli nas.

(Skupno 51 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 

Več prispevkov iz Fotogalerija

 
 

Deli