Spoštovani!

 

Naša šola se že vsa leta ponaša s čudovitimi izdelki, ki ste jih v predprazničnem času lahko zase in za svoje bližnje v zameno za prostovoljni prispevek kupili.

Prispevki, ki pridejo v Šolski sklad, za naše učence veliko pomenijo, saj mnogim, ki si tega ne morejo privoščiti, omogočijo kakšen izlet, ekskurzijo, učne pripomočke in material za ustvarjanje.

Tudi letos se v predprazničnem času torej obračamo na Vas.

Na šoli že izdelujemo novoletne voščilnice in tudi letos boste lahko na njih občudovali ves trud in ustvarjalnost naših učencev. Vsaka voščilnica bo unikatna in ročno izdelana, pod budnim očesom naših strokovnih delavcev, ki vedno znova dobivajo sveže ideje, da vam lahko ponudimo kaj novega in da pri ustvarjanju lahko pomaga prav vsak od naših učencev. Tudi letos bomo dali velik poudarek na Eko osveščenost, kar pomeni da bodo voščilnice izdelane iz recikliranega materiala. 

Vsem skupaj pa je glavno vodilo ravno misel, da bodo z izdelanimi voščilnicami tudi sami pripomogli k temu, da bo kakšen sošolec več lahko šel v šolo naravi ali pa na ekskurzijo.

Priporočeni prispevek za posamezno voščilnico je 2€, za komplet desetih voščilnic pa 17€

 

Podatki za plačilo/nakazilo:

Prejemnik: Osnovna šola Roje, Kettejeva 15, 1230 Domžale 

IBAN: SI56 0110 0600 8356 088

Koda namena: CHAR

Namen: DONACIJA VOŠČILNICE  

 

Naročila bomo sprejemali do 1. 12. 2023. Naročene voščilnice boste prejeli kar se da hitro, vendar najkasneje do 12. 12. 2023.

 

Že vnaprej Vam iskrena hvala, da boste z Vašim prispevkom pomagali šolskemu skladu naše šole.

 

Voščilnice, ki jih lahko naročite, si lahko ogledate na spodnji sliki.

Naročite na povezavi https://1ka.arnes.si/voscilnice2023  ali s QR kodo.

 

 

 

Najlepše pozdravljeni!

Učenci in kolektiv OŠ Roje

Dostopnost